м. Львів, вул.Чупринки,3   +380976315214

Гастрономічний туризм.

Що скуштувати на Мадейрі?👍

Звичайно ж, вино! Наприклад, знамениту мадеру, яка втримується в дубових бочках. Найбільші виробництва знаходяться в Фуншалі, Порто да Круз, Сао Віченте і Рібейра да Жанела. Урожай збирають з середини серпня до жовтня-листопада (строки залежать від того, на якій висоті розташований виноградник). У деяких господарствах досі чавлять ягоди ногами, а потім відправляють їх у машинний прес. З кінця серпня до середини вересня в Фуншалі та інших населених пунктах проходить Свято врожаю — гамірне дійство з музикою і танцями, в рамках якого всі бажаючі можуть відвідати ферми і взяти участь у зборі винограду.