м. Львів, вул.Чупринки,3   +380976315214

10 основних причин обрати Угорщину:

– Столиця країни – місто Будапешт, має величезну кількість метафор та порівнянь – його називають Східним Парижем, перлиною Дунаю, молодіжною столицею Європи. Набережна Дунаю в Будапешті внесена до  Всесвітнього списку ЮНЕСКО і вечірня екскурсія на кораблику по Дунаю перевершує по враженням аналогічну екскурсію по Сені в Парижі, перевірено тисячами туристів;)
– Угорщина – це «гарячий ключ Європи». На території країни понад 500 гарячих термальних джерел. Рекордсменом по кількості джерел є місто Будапешт, яке називають єдиною в світі столицею курортом.
– Угорщина – це поєднання екскурсійного, оздоровчого та гастрономічного туризму.
– Угорщина не омивається морем, проте має два великих озера: Хевіз та Балатон. Озеро Балатон вважається одним з найбільших озер в Європі. Це не тільки місце купально-пляжної рекреації, а ще і район вітрильного та буерного спорту, рибальства, термальних джерел та виноробства.
– Озеро Хевіз – найбільше термальне озеро в Європі. Всього в декількох кілометрах від озеру Балатон, озеро Хевіз розташоване в кратері згаслого вулкана. Саме через це озеро має специфічний хімічний склад води, чим скористались угорці і побудували тут СПА-комплекс. Озеро Хевіз оточене лісовим масивом, а особливу чарівність місцевості надають рожеві квіти лотосу, які прижились в гарячій термальній воді.
– Унікальні купальні в Мішколь Тапольці та Егерсалоку. Мішкольц Тапольце дарує своїм відвідувачам можливість відновити сили в купальнях, які розташовані прямо в печері!Таким чином термальні води впливають на опорну-рухову систему організму, а специфічний мікроклімат карстового об’єкту – на верхні дихальні шляхи. А Егерсалок незмінно викликає в туристів асоціацію з турецьким Памуккале, адже і поблизу цих угорських джерел є величезний соляний пласт.
– Угорщина – країна виноробів, на її території розташовано 22 виноробних регіони і найвідоміші з них – Егер, Токай та Балатон.
– Токайське вино – це саме те вино,яке куштував Петро Перший та відправляла в якості презенту в Ватикан ерцгерцогиня Марія Терезія. Токайське вино називають королем вин, або вином королів.
– Фестиваль вина в Егері – так званий Bikaver. Відбувається на початку липня і відкриває низку літніх фестивалів Угорщини. До червоного сухого вина, яким славиться Егерський фестиваль, на святковому ярмарку також подають місцеві традиційні угорські страви.
– Угорська кухня – третя в Європі після французької та італійської за ступінню калорійності та смакових властивостей. До Вашої уваги традиційний суп гуляш, рибна юшка халасле, угорський фаст-фуд лангош, смачнющі марципани та лікер з лікарських трав Унікум і фруктова горілка палінка!